Kaip ir kokią UV nagų lempą pasirinkti?

Rinkdamiesi UV lempą neprivalote apsiriboti klasikiniais modeliais, kuriuose naudojamos . Gamintojai taip pat siūlo LED lempas, skirtas greitesniam gelio kietėjimui, ir CCFL lempas, kurios tinka visų tipų lako medžiagoms. Kalbant apie parametrus, daugiausia dėmesio skirkite našumui. Tai turi didžiausią įtaką kietėjimo greičiui ir kokybei. Naudodami UV lempas taip pat rasite naudingų funkcijų – neabejotinai laikmatį, judesio jutiklius ar specialius kepimo režimus.

Kodėl ultravioletinių spindulių lempa neuždega storesnio dažų sluoksnio?

Ši problema dažniausiai iškyla naudojant įprastines UV lempas su mažesniu lempų skaičiumi. Jų galios paprasčiausiai nepakanka storam medžiagos sluoksniui sutvirtinti. Kartais tai taip pat rodo, kad laikas keisti lempas. Dvigubos lempos daugeliu atvejų gali dirbti su storu gelio sluoksniu.

Ar gali būti, kad kietėdamas UV lempoje gelis nudegs?

Jei kietėjant geliui jaučiate nemalonų deginimo pojūtį ant nago pagrindo, gali būti, kad prieš modeliavimą nagas buvo per daug nušlifuotas. Tuomet nagų paviršius yra labai jautrus temperatūros pokyčiams. Šią problemą gali padėti išspręsti mažo kaitinimo režimas, kai lempa pirmas 30 sekundžių veikia tik 20 % galia. Tai apsaugo nagą nuo perkaitimo. Deja, šią funkciją rasite tik brangesnėse UV lempose.

Kaip pasirinkti geriausią nagų lempą

UV arba LED nagų lempa yra būtinas įrankis kiekvienoje profesionalioje ir namų nagų studijoje. Ši patogi nagų krosnelė naudojama nagų lakui kietinti ir geliniams nagams pailginti. Ar taip pat norite turėti puikiai nulakuotus nagus, kurie gražiai laikytųsi ilgiau nei kelias dienas? Tada nenuvertinkite nagų kepimo lempos pasirinkimo.

Renkantis naują LED arba UV nagų lempą svarbu ne tik jos tipas ir veikimas, bet ir kitos savybės bei funkcijos, dizainas ir, žinoma, kaina. Sužinokite, kaip pasirinkti gelinių nagų lempą.

UV ar LED lempa?

UV nagų lempą sudaro 4-5 fluorescencinės lempos, kurios kietina nagų laką.

Šviesos diodų lempa nagams šviečia 12-18 diodų, kurių nereikia taip dažnai keisti kaip UV lempos fluorescencinių lempučių. Be to, gelinis nagų lakas išsilygina per trumpesnį laiką.

Dviguba lempa sujungia UV ir LED nagų lempos funkcijas. Jame naudojamos ir liuminescencinės lempos, ir šviesos diodai. Jis kietina visus gelinius lakus UV lempa, skirta nagų modeliavimui, ir paprastai sunaudoja mažiau energijos. Be to, šviesos diodų skleidžiama balta šviesa yra labai švelni akims.