Kasečių perrašymo paslauga. Ką reikia žinoti?

Perrašyti senas kasetes nėra sunku. Žinoma, specialistams, kurie turi įrangą ir tuo pačiu išmano – kaip turi būti tinkamai atlikti tokie darbai. Dėl to jeigu Jums reikalingas vaizdajuosčių perrašymas – svarbiausia sąlyga yra rasti tuos, kurie teikia geras paslaugas. Ir, žinoma, jas teikia legaliai.

Ar tai yra brangu?

Procesui yra naudojama išskirtinai aukšto lygio įranga video skaitmeninimo darbams. Tačiau tai tikrai nereiškia, kad darbų kainos bus labai didelės. Kadangi šiuo metu skaitmeninimas ir jo paslaugos yra detaliai aprašomos internetu – galima pamatyti ne tik proceso eigą, tačiau ir kainas.

Ar ilgai trunka?

Daugeliui patinka tai, kad vaizdo skaitmeninimo įrašams nereikia daug laiko. O galimybės yra labai plačios. Šiuo metu net galimas senų kino juostų 8mm. tik ne visi specialistai siūlo tokią paslaugą, tad priklausomai nuo to, ko Jums reikia, visada siūlome tartis su specialistais, kurie gali padėti geriau suprasti – kokios paslaugos Jums reikia, kad rezultatas pranoktų poreikius.

Ar yra garantijų kokybei?

Kokybei pasiekti yra atliekama auto spalvų korekcija, taip pat ir skaitmeninant iš video kasetės įraše yra panaikinamos tuščios vietos. Viskas vardan to, kad net ir sugadintų, sutrūkusių vaizdo juostų sutvarkymas ir vaizdo įrašo suskaitmeninimas būtų kuo geriausias ir tuo pačiu rasta kokybė ne tik patenkintų poreikius, tačiau ir juos pranoktų.

Kaip bus galima peržiūrėti?

Dažniausiai daugelį domina įrašymas .mp4 formatu – žiūrėti tiesiai per TV. Tokiu atveju galima ramiai sau sėdint ant sofos žiūrėti įrašus, kurie nukelia į gražiausias gyvenimo akimirkas. Tiesa, video kasečių skaitmeninimas suteikia galimybę įrašus žiūrėti ir per kompiuterį, tad rinkitės jums labiausiai tinkamą opciją.

Vaizdajuosčių perrašymas yra galimybė vėl ir vėl peržiūrėti įrašus. Džiugu, kad yra tokia paslauga, kuri gali padėti net ir seniems įrašams suteikti naują gyvybę. Juk gera, kai galima mintimis grįžti į gražiausias gyvenimo dienas ir įrašai – tai tikrai padeda padaryti.

Išsami informacija svetainėje: http://www.videoaudioskaitmeninimas.lt.