Kaklo papuošalų gidas

Šiuo metu rinkoje siūlomi kaklo papuošalai yra labai įvairūs, tad esame tikri, kad skyrus dėmesį smulkmenoms rasite tokius, kurie jums labiausiai tinka ir patinka. Šiuo metu bene daugiausia dėmesio sulaukia autorinė juvelyrika internetu, kuris apima ne tik kokybę, tačiau ir stilių.

Juk Jūsų kaklą gali puošti labai įvairūs papuošalai. Kiekviena turi rinktis tokį, kuris jai labiausiai patinka, galbūt net suteikia daugiau pasitikėjimo savimi.

O kokios opcijos yra galimos?

  • Grandinėlė

Tai yra klasika, kuri ne tik niekada neišeina iš mados, tačiau dažniausiai džiugina ir savo universalumu. Tinka kiekvienai dienai, kadangi dažniausiai yra plona ir lengva. Žinoma, prie šio kaklo papuošalo visada siūlome derinti ir pakabukus, kurie gali ne tik gražiai atrodyti, tačiau taip pat ir turėti kokią nors moralinę vertę.

  • Karoliai

Gal kiek rečiau pasirenkama opcija, kadangi šiuo metu nevertinama dėl ryškumo. Dažniausiai karoliai yra gaminami iš plastikinių karoliukų. Žinoma, galima rasti ir brangesnių opcijų, tačiau dažniausiai kaina tampa kur kas didesnė nei kitų kaklo papuošalų, tad ne kiekvienai yra prieinama.  Taip pat karoliai dažniausiai pasirenkami švenčių metu, o ne kasdienai. Kodėl? Kadangi dažniausiai būna masyvūs, tad juos dėvėti nėra patogu.

  • Vėrinys

Gal kiek paprastesnis, tačiau puikiai kuklumą bei eleganciją derinantis akcentas yra vėrinys. Šiuo metu jų yra daug bei labai įvairių, tad esame tikri, kas rasit tokius, kurie Jums labiausiai tinka. Nuo paprastesnių iki įmantrių, kurie gali būti net puošiami brangiais akmenimis.

  • Chokeris

Galiausiai, prieš kelis metus į madą grįžta chokeriai, kurie mėgstami ir dabar. Nors kai kurie juos labiau sieja su jaunu amžiumi ir dažniausiai siūlomi merginoms, tačiau ne moterims, visgi, galima rasti tikrai solidžių opcijų, kurios skoningai atrodo net prie vakarinės suknelės. Svarbiausia skirti dėmesio smulkmenoms bei modelių palyginimui.

Puoškitės kasdien, nelaukite švenčių. Kiekviena diena yra ypatinga ir kiekviena verta nuostabaus papuošalo ant Jūsų. Juk jis dažniausiai pakelia nuotaiką net ir labai niūriomis dienomis. Verta dėvėti? Tikrai taip.