Flowers&Lovers florisčių patarimai ieškant gėlių puokščių

Dažnai užėję į gėlių studiją pajuntame, kaip akys raibsta nuo viso čia esančio grožio, o išsirinkti tinkamas gėles puokštei vis sudėtingiau. Dėl to Flowers&Lovers floristės paruošė neilgą atmintinę, kuri padės nepasimesti gėlių įvairovėje ir parinkti puokštes tinkamas progai ir žmogui.

Puokštės dydis

Flowers&Lovers specialistės ruošia įvairių dydžių puokštes – nuo vieno žiedo puokščių iki pompastiškų žiedų rinkinių. Rinktis reikėtų pagal progą ir kokiam žmogui bus dovanojama puokštė. Jeigu proga nėra didelė ar žmogus nėra labai artimas, užtenka vos kelių žiedų, kurie atrodys subtiliai ir neperkrautai. Jei žmogus, kuris gaus gėles, yra jūsų artimasis, o proga tikrai išskirtinė, Flowers&Lovers pataria rinktis išskirtines puokštes. Tokios puokštės gali būti su egzotiniais žiedais, kurie tikrai nustebins ir pradžiugins.

Spalvų paletė

Nors dažnai gėlės yra pasirenkamos dėl spalvos, kuri patinka žmogui, apgalvokite ir kitą aspektą – kur jos bus laikomos. Flowers&Lovers specialistės pataria apgalvoti žmogaus namų interjerą, kad dovanojamos gėlės jį papildytų, o ne atrodytų kaip netinkamas namų akcentas. Jei nežinote, koks yra namų interjeras, verta rinktis neutralių spalvų gėles, kurios dera kiekvienuose namuose.

Gėlių žiedai

Flowers&Lovers studijoje rasite įvairiausių žiedų – nuo tradicinių iki egzotinių ir dar nematytų. Rinktis gėlių žiedus galima atsižvelgiant į jų reikšmes. Nors tai nėra svarbus kriterijus šiais laikais, slaptą žinutę su gėlėmis perduoti vis tiek galima. Taip pat renkantis gėles dažnai atsižvelgiama ir į sezoniškumą. Kai kurie sezonai turi savo gėles, vieni jų daugiau kiti mažiau. Tačiau Flowers&Lovers floristės sako, jog reikia pasinaudoti proga – jei vienas gėles galima gauti tik vasarą – kodėl to ir nepadarius?

Svarbiausia – jausmas

Kaip ir kiekviena dovana, taip ir gėlės sukelia tam tikrus jausmus. Pasirinkimų šiandien tikrai apstu. Flowers&Lovers specialistės mano, jog labai svarbu ir jausmas, kurį jaučiate pamatę gėles. Jeigu jos jums kelia geras emocija ir manote, jog taip pat jausis ir jas gavęs žmogus – nėra svarbu, kokia tai puokštė bus. Gėlėmis galima nudžiuginti ne tik ypatingomis progomis, bet ir paprastą dieną. Taip galima išreikšti savo rūpestį kitu žmogumi, palaikymą ar šiltus jausmus. Todėl Flowers&Lovers siūlo nepamiršti savo mylimų žmonių net ir kai nėra jokios progos!