Ką dovanoti vestuvių metinių proga?

Vestuvių metinės yra labai svarbi šventė ne tik jubiliatams, bet ir jų artimiesiems. Todėl nenuostabu, jog visi nori šią šventę švęsti kartu. Visgi, ką padovanoti?

Popierinės vestuvės

Popierinės vestuvės – tai vienerių metų santuokos jubiliejus. Akivaizdu, jog tai tik pati pradžia, tačiau tai nereiškia, jog nereikia jos švęsti. Ką dovanoti mylimiems žmonėms? Kelionė – gera dovana. Poilsis dviems ne tik leis pailsėti, bet ir suartėti.

Krištolinės arba stiklinės vestuvės

15 metų santuokoje yra tikrai nemažai, tad pasveikinti artimus žmones su šia proga labai svarbu. Ką dovanoti? Stiklo arba kalnų krištolo indus, papuošalus ir kt.

Porcelianinės vestuvės

Porcelianinės vestuvės – tai 20 metų kartu. Ką dovanoti? Porcelianiniai indai bus puiki dovana.

Sidabrinės vestuvės

25-erių metų santuokos sukaktis – tai sidabrinės vestuvės. Šia proga puikiai tinka įteikti mylimiesiems sidabrinius papuošalus, indus ar kitus daiktus, gamintus iš sidabro. Nepamirškite įteikti ir nuoširdaus sveikinimo, juk ši proga tikrai ypatinga.

Perlinės vestuvės

Perlinės vestuvės yra 30 metų santuokoje kartu. Tenka pripažinti, jog tiek metų pragyventi kartu tikrai nėra lengva. Tad švęsti šią progą reikia su trenksmu. Padovanokite mylimiems žmonėms perlų papuošalus bei kitus gaminius, gamintus iš perlų.

Rubinės vestuvės

Rubinės vestuvės – tai 40 metų santuokos šventė. Ką dovanoti? Tikrai nebūtina dovanoti rubino papuošalus. Galite dovanoti užuolaidas, patalynę ar bet kokius kitokius aksesuarus rubino spalvos.

Auksinės vestuvės

Auksinių vestuvių sulaukia tikrai ne kiekviena pora – juk tai 50 metų gyvenimo kartu. Tenka pripažinti, kad per tiek metų neišsiskirti tikrai nėra lengva. Tad porą reikėtų apdovanoti auksu už jų kantrybę ir meilę. Aukso papuošalai šia proga itin tinkanti dovana.

Deimantinės vestuvės

60 metų santuokoje pragyventi tenka tikrai ne kiekvienam. Tokia santuoka žavi tikrai visus. Deimantinės vestuvės yra puiki proga padovanoti mylimiems žmonėms brangius papuošalus su deimantais. Sveikinimai vestuvių proga taip pat būtini, juk tokia svarbu šventė.

Raudonos vestuvės

Turbūt ne kiekvienas pažįstame porą, kuri būtų santuokoje 100 metų. Tai – raudonos vestuvės. Šia proga nereikėtų gailėti ir apdovanoti mylimuosius geriausiomis dovanomis ir sveikinimais.