Vonios interjero kūrimo ABC

Kuriant namų interjerą svarbiausia yra skirti kuo daugiau dėmesio savo poreikiams. Internete galima rasti daug pavyzdžių, kurie gali padėti geriau susidaryti nuomonę apie interjerą, kuris daugiau arba mažiau patinka Jums. Taip pat galima rasti daug stilistų patarimų, aptariamos mados. Tačiau tai nėra svarbiausia. Jūsų poreikiai – esminiai, tad ir tarkitės su dizaineriu, kad jis sukurtų tokį vonios kambarį, kuris būtų Jums tobula asmeninė SPA oazė. Geras architektas kurs tokią aplinką, kuri labiausiai patinka užsakovui.

Norisi paprastumo

Kad ir koks vonios stilius Jums atrodo pats geriausias – siūlome kuo daugiau dėmesio skirti paprastumui. Tiesiog vonia nėra ta patalpa, kurioje verta derinti daug mažų akcentų bei papuošimų. Taip, jie kuria jaukumą ir jų gali būti, tačiau ne per daug, kad tokios patalpos priežiūra nebūtų sudėtinga. O juk dažniausiai vonios patalpa yra laikoma viena higieniškiausių namuose. Na, arba bent jau labai norisi, kad ji tokia būtų. Tad reikia interjero, kuris pirmiausia yra praktiškas.

Lengva priežiūra

Kad ir koks stilius Jums labiausiai patinka – svarbiausia yra sukurti tokią patalpą, kuri reikalautų kuo mažiau priežiūros. Tai bene svarbiausia yra tuomet, kai kalbama apie vonios kambarį. Paprasčiausiai tai yra viena lepiausių patalpų, kadangi valyti sienas, ypač kai vanduo yra kalkėtas, tikrai nėra paprasta. Tačiau tinkamai apgalvojus spalvas – darbas nebus sudėtingas.

Prabangos dvelksmas

Galiausiai, vis daugiau lietuvių renkasi tokį vonios interjerą, kuris vis labiau kvepia prabanga. Paprasčiausiai daugeliui patinka, kad tokiu atveju būnant vonioje galima jaustis, tarsi esate SPA salone. Taigi, bus galima mėgautis aplinka, kurioje daugelis mums įprastų ritualų bus kur kas malonesniu ir įprastas dienos baigimas šiame kambaryje – kels tik geras mintis.

Kadangi vonios interjeras dažniausiai yra kuriamas daugeliui metų, žinoma, reikia skirti laiko smulkmenoms, taip pat reikia investuoti į geros kokybės medžiagas. Tai leis būti ramiu, kad sukurta patalpa ne tik atrodys puikiai, tačiau taip pat ir metų eigoje – nepabos.