Angliukai kaljanui – viena svarbiausių dalių, norint kokybiškai rūkyti kaljaną

Tikriausiai kiekvienas yra bandęs rūkyti kaljaną ir tie bandymai tikriausiai būdavo skirtingi. Vieną kartą pavykdavo geriau, kitą kartą blogiau. Tačiau žinant tam tikrus dalykus, rūkymas visada gali būti malonus ir kokybiškas. Daugeliu atvejų yra susidariusi nuomonė, kad tinkamas kaljano rūkymas daugiausia priklauso nuo tabako. Tačiau ne tik jis turi įtakos visam rūkymo procesui. Tikrai nemaža dalis priklauso ir nuo angliukų. Tad apie juos norime papasakoti plačiau šiame straipsnyje.

Kodėl angliukai kaljanui yra labai svarbu?

Kai kam gali atrodyti, kad angliukai kaljanui nėra svarbu. Juk nėra skirtumo, koks jis bus, svarbu, kad jis skleistų karštį ir leistų rūkyti. Tačiau ši dalis yra labai svarbi, nes nemaža dalimi būtent nuo angliuko yra sudaroma galimybė kokybiškai rūkyti kaljaną. Tinkamai pasirinkta anglis duos puikų skonį. O jeigu bus pasirinkta žemos kokybės, tuomet bus galima jausti kartumo jausmą, o tai tikrai neduos malonumą mėgautis dūmu. Taip pat kokybiška ir nekokybiška anglis gali skirtis savo degimo laiku. Mažiau kokybiškos degs žymiai trumpiau, tad bus daugiau darbo jas keičiant. Jeigu bus pasirinktos tinkamos, tada visas rūkymo procesas gali trukti kur kas ilgiau.

Kaip atskirti kokybiškus angliukus kaljanui?

Tikriausiai tie, kas ne taip dažnai mėgaujasi kaljano dūmu, plika akimi atskirti, kur yra kokybiška anglis, o kur ne, tikrai nepavyks. Tad pats geriausias būdas, jei norite išsirinkti kokybišką prekę, ją pirkti iš specializuotų parduotuvių. Kadangi ten dažniausiai yra orientuojamasi į tokios specifikos prekes, tai visos prekės bus kokybiškos ir tikrai atitiks keliamus aukštus reikalavimus. Taip pat kokybiškus angliukus galima atskirti ir pagal kainą. Nereikėtų rinktis pačios žemiausios kainos prekę, nes tikėtina, kad ji bus ne tokia gera, kokios norėjote.

Kur galima įsigyti angliukus kaljanui?

Kaip ir minėjome šiek tiek anksčiau, jeigu norite tikrai aukštos kokybės prekės, jas reikėtų pirkti specializuotose parduotuvėse. Ir geriausia yra tai, kad nereikės eiti iš namų, o visa tai galėsite padaryti internete. Kadangi tokių parduotuvių yra tikrai ne viena, tad galėsite rinktis jums pačią priimtiniausią. Taip sutaupysite nemažai laiko, nes nereikės vykti į fizines parduotuves, taip pat skirtingose vietose galėsite palyginti kainas ir išsirinkti tą, kuri atitiks kainos ir kokybės santykį.