Reklamos agentūra: patarimai kuriant savo internetinę svetainę

Internetinė svetainė – daugumos verslų pagrindas. Tai ne tik skaitmeninė vizitinė kortelė, bet ir puikus būdas pateikti visą informaciją savo klientui patogiu jam būdu. Reklamos agentūra dažnai susiduria su klientais, kurie savo internetines svetaines susikuria patys, tačiau nebūdami specialistai neatkreipia dėmesio į labai svarbius dalykus. Įrankių svetainėms kurti yra tikrai daug. Tik svarbu juos panaudoti tikslingai ir apgalvotai. Todėl, kad būtų lengviau, reklamos agentūra Nomadomas pateikia kelis patarimus kuriant savo internetinę svetainę.

Patogus meniu

Tai labai svarbu navigacijai. Reklamos agentūra sako, jog dažnai tenka susidurti su svetainėmis, kuriose informaciją pasiekti yra nepatogu. Dėl to klientai tokias svetaines dažnai apleidžia ir negaišta savo laiko. Svarbu naršytojui pateikti visus svarbiausius dalykus pasiekiamus kuo greičiau ir lengviau.

Tekstai

Prirašyti tekstų galima daug, tačiau svarbu, kad jie pasakytų viską, kas gali dominti klientą. Reklamos agentūra dažnai pasiūlys pridėti dažniausiai užduodamų klausimų skiltį tam, kad labai aktualią informaciją galima būtų rasti greičiau ir nereikėtų skaityti ilgų pastraipų. Taip pat svarbu tekstus išdėstyti patogiai skaitymui.

Kontaktai

Turbūt ir taip aišku, jog kontaktai turi atsirasti kiekvienoje svetainėje. Tačiau reklamos agentūra dažnai siūlo pagalvoti ir apie dar kelias susisiekimo formas svetainėje. Pavyzdžiui, galima pridėti kontaktų formą, kuri atkeliaus jums į elektroninį paštą. Taip pat galima padaryti tiesioginį susirašinėjimą (dažnai pasirenkamas Messenger). Šios galimybės padeda klientams pasiekti jus pačiu patogiausiu jiems būdu.

Testuokite

Kiekviena forma, kiekvienas apmokėjimo būdas – viskas reikalauja testavimo. Reklamos agentūra rekomenduojama atlikti tai prieš paleidžiant ar prieš reklamuojant svetainę. Taip galėsite išvengti ne ten nueinančių laiškų ar problemų su apmokėjimais ir visu informacijos gavimu.

Bendras įvaizdis

Kaip ir reklamos agentūra sakė anksčiau, internetinė svetainė yra jūsų verslo įvaizdžio dalis. Tad išlaikyti bendrą dizainą labai svarbu. Ir ne tik kiekvienoje medijoje, bet ir kiekviename svetainės puslapyje. Svarbu, kad užėję į svetainę naršytojai jaustųsi joje maloniai ir nepasimestų.

Svetainės kūrimas su reklamos agentūra

Atrodo per daug dalykų, kuriuos reikia atsiminti ir į kuriuos reikia atsižvelgti? Palikite tai profesionalams! Reklamos agentūra jūsų svetainę paruoš pagal visus esamus standartus, kurie leis vartotojams naršyti patogiai bei lengvai rasti visą reikiamą informaciją.