Kaip tinkamai paruošti baldus pervežimui?

Kaip tinkamai paruošti baldus pervežimui?

Tiek persikraustymo metu, tiek tiesiog baldų pardavimo metu – reikia specialios transporto priemonės, kuriose visi daiktai, kurie bus vežami – saugiai lauktų kelionės. Tiesiog kai kurie žmonės bando juos talpinti į lengvąją mašiną ir dėl to dažniausiai vėliau keikiasi, kadangi netelpa, o baldai gali būti subraižyti.

Išties, tokia paslauga kaip baldų pristatymas Kaune – labai taupo žmogaus laiką ir dažnai kantrybę. Dėl kritusių kainų prieinama kiekvienam, tad belieka – pasinaudoti.

Pateiksime Jums kelis patarimus, kurie padės tinkamai paruošti baldus pervežimui.

  • Patikimos pakavimo medžiagos.

Pirmiausia reikia pasirūpinti medžiagomis, kurios yra reikalingos pakavimui. Kai kurie baldus, kitus daiktus pakuoja į laikraščius bei kitas panašias medžiagas, kurių pagrindinė paskirtis yra visai ne ta. Geriau to nedaryti, kadangi didėja tikimybė, kad pervežimo metu daiktas bus sugadintas.

  • Baldų išardymas.

Taip pat visada naudinga išardyti baldus. Žinoma, tik tokiu atveju, kai juos ardyti yra galima. Tiesiog ne visi ardosi ir geriau neliesti tų vietų, kurias yra sunku sutvarkyti, kad baldas vėl būtų funkcionalus. Taigi, reikia domėtis kiekvienu atveju ir priimti racionalų sprendimą.

  • Erdvumas transporto priemonėje.

Labai svarbu, kad pervežimui būtų pasirinkta tinkamo dydžio transporto priemonė. Tokia, kurioje yra užtektinai vietos. Tiesiog reikia, kad krovinys ne tik saugiai tilptų, tačiau taip pat ir galima būtų pakuoti jį labai storai, galima būtų naudoti įtvarus, kurie padeda stabiliai laikyti daiktą konkrečioje pozicijoje. Siūlome nepamiršti, kad ne visi teikiantis pervežimo paslaugas turi vienodo dydžio transporto priemones, tad renkantis pagalbininkus – įvertinkite ir rinkitės pagal tai.

  • Atsakingas nešimas.

Taip pat reikia labai saugiai pasirūpinti kroviniu visomis prasmėmis. Ne tik tuomet, kai jis yra pervažamas, tačiau tuomet, kai ir nešamas iki transporto priemonės. Nešimui reikia naudoti specialią įrangą. Ypač tokiu atveju, kai baldas yra sunkus. Daugelis neturi tokių sau, savoms reikmėms, tad reikia ieškoti parvežėjų, kurie gali padėti baldus nunešti iki vietos.

  • Vairuotojo teikiamos garantijos.

Galiausiai, visada siūlome daugiau dėmesio skirti garantijoms, kad ir kokių paslaugų Jums reikia. Esame tikri, kad tokiu atveju būsite visiškai ramus, kad Jūsų poreikiai bus patenkinti. Galiausiai, prašykite ne žodinės, tačiau rašytinės sutarties. Tai yra labai svarbu.

Pasirūpinkite savo baldais. Net ir patys jautriausi gali saugiai pasiekti tikslą. Tik reikia sudaryti pervežimo planą, kuris neatsiejamas nuo anksčiau mūsų pateiktų aspektų.