Ką padovanoti vaikui gimtadienio proga?

Ieškote dovanos vaiko gimtadienio proga gali būti sudėtinga. Norite įsigyti ką nors, kas atitiktų vaiko amžių ir raidą, bet ir tai, kas vaikui patiktų ir patiktų. Pateikiame idėjas, kurios padės jums palengvinti pasirinkimą.

Kam skirta dovana?

  • Kūdikiams ir mažiems vaikams siūlome paprastus žaislus, kurie padeda lavinti motorinius įgūdžius, pvz formų rūšiuotuvai, kaladėlės ir traukiami žaislai.
  • Ikimokyklinukams ir darželinukams stenkitės rasti lavinamųjų žaislų, kurie taip pat yra smagūs, pavyzdžiui, dėlionių, abėcėlės žaidimų ir dailės reikmenų.Šiais metais itin populiarus pasirinkimas yra RC žaislai. Tai nuotoliu valdomos mašinėlės, lėktuvai, laivai. Tačiau, jei žmogus, kuriam dovanojate šeima yra ūkininkai, dovanoms gali puikiai tikti RC traktoriai.
  • Vyresni vaikai gali įvertinti dovanas, kurios labiau atitinka jų pomėgius, pavyzdžiui, sporto įrangą, knygas, muziką.
  • Jei dovana skirta ne Jūsų vaikui, galite pasiteirauti tėvų. Jie gali turėti idėjų, kas būtų tinkama. Galiausiai pasistenkite supakuoti dovaną taip, kad jos nebūtų galima lengvai atspėti. Tai padarys vaiko gimtadienį linksmesnį ir įdomesnį.

Kas populiariausia 2022 metais?

Tikėtina, kad 2022 m. populiariausios dovanos vaikams bus susijusios su jų pomėgiais ir interesais. Pavyzdžiui, jei jūsų vaikas domisi muzika, galite apsvarstyti galimybę nupirkti jam muzikos instrumentą arba muzikos pamokas. Jei jie domisi sportu, galite nupirkti jiems bilietus į varžybas arba sporto inventorių. Kad ir ką pasirinktumėte, įsitikinkite, kad tai yra tai, ką vaikas įvertins ir kuo džiaugsis.

Ko nepatartina dovanoti:

Reikėtų vengti dovanoti pernelyg smurto kupinas dovanas, pavyzdžiui, karinius žaislus, arba dovanas, kurios skatina neigiamus stereotipus, pavyzdžiui, lėlės, dėvinčios apnuoginančius drabužius. Taip pat svarbu įsitikinti, kad dovana yra tinkama vaiko amžiaus grupei. Pavyzdžiui, vandens pistoletas gali būti tinkamas vyresniam vaikui, bet ne jaunesniam.

Turėkite mintyje, jog kojinės ar kiti drabužiai gal ir nėra pati įdomiausia dovana vaikui, tačiau jie tikrai yra naudingi. Galite pabandyti padaryti dovaną linksmesnę, parinkdami kojines su jų mėgstamais personažais arba nupirkdami linksmas ir spalvingas raštuotas kojines. Kad ir ką pasirinktumėte, įsitikinkite, kad tai yra kažkas, ką vaikas iš tikrųjų naudos ir kuo džiaugsis.