Ar apsimoka pirkti butą Vilniuje?

Vilnius yra ne tik didžiausias Lietuvos miestas, bet ir tikrąja ta žodžio prasme – pramogų sostinė. Šiame mieste ne tik yra gausu pramogų, bet ir turistų, kurie suinteresuoti ne tik susipažinti su lietuviais, bet ir smagiai su jais praleisti laiką bei pasidalinti žiniomis apie savo kultūrą. Tačiau, ar apsimoka kraustytis į Vilnių? Be jokios abejonės, apsimoka. Nepaisant to, jog Vilniuje butų nuoma nėra pigi, galima pastebėti, kad įsigyti butą Vilniuje kainuoja labai panašiai, kaip ir kituose miestuose. Na, o atsižvelgus į tai, kad Vilniuje atlyginimai šiek tiek didesni, net neturėtų kilti abejonių, ar apsimoka kraustytis į šį miestą. Kaip ir minėjome, nuomos kainos vis kyla, tad butai Vilniuje vis dažniau ne nuomojami, o įsigyjami. Mokamos įmokos kur kas mažesnės, nei nuoma, o butas lieka jums. Tad jei norite kraustytis į Vilnių, nedvejokite ir pirkite butą.

Kuriame rajone geriausia pirkti butą?

Kadangi Vilnius yra labai didelis, galima iš karto pasakyti, kad kiekvienas rajonas turi privalumų. Net ir tie, kurie yra Vilniaus pakraštyje. Juk ir darboviečių yra labai daug ne pačiame Vilniaus centre, o pakraštyje. Tad jei jums tinka toks variantas, kodėl gi nepasirinkus pigesnio buto Vilniaus pakraštyje. Visgi tie, kurie ieško ne tik gražaus ir erdvaus buto, bet ir nori turėti aktyvų socialinį gyvenimą, turėtų rinktis rajonus, kurie yra arčiau centro. Tokiu būdu ne tik turės galimybę rasti darbą arčiau namų, bet ir neturės brangiai mokėti už keliones iki mėgstamos kavinės ar klubo. Tačiau nepamirškite, kad nuo pasirinkto rajono priklausys ir kaina, tad tie, kurių biudžetas mažesnis, turėtų atkreipti į tai dėmesį.

Ar lengva išnuomoti butą Vilniuje?

Jei perkate butą Vilniuje ne sau, o investicijai, tuomet galite net nedvejoti, kad lengvai jį išnuomosite. Šiuo metu butai Vilniuje labai paklausūs, tad jų nuoma ne tik brangesnė, bet ir jie greitai išnuomojami. Panašu, kad šios tendencijos išliks ir ateityje, o kaip rodo statistikos duomenys – nekilnojamo turto vertė tik auga.