Kodėl verta nešioti kokybiškus batus?

Kokybiškų batų naudojimas pagerina ne tik mūsų kojų ir kūno sveikatą bet ir komfortą. Norint išlaikyti jūsų batų kokybę, juos reikia periodiškai prižiūrėti, o tai galiausiai sutaupys ir jūsų pinigus.

Pirkdami avalynę, dauguma žmonių renkasi vadovaudamiesi estetika, o ne sveikata, nors sveikos pėdos yra tikrai svarbios.

Mūsų pėdos visą dieną neša mūsų kūno svorį, todėl rinkitės kokybiškus batus. Batų kokybę daugiausia lemia medžiaga, iš kurios jie pagaminti. Pavyzdžiui, oda yra natūrali ir kvėpuojanti medžiaga, leidžianti kojoms kvėpuoti, reguliuoti drėgmę, mažina bakterijų ir grybelių dauginimąsi bei pašalina pėdų kvapą.

  1. Kokybiški batai reguliuoja pėdų drėgmę

Visą dieną kojos prabuvusios batuose prastai vėdinasi. Tačiau oda yra kvėpuojanti medžiaga, kuri taip pat sugeria drėgmę. Kokybiška oda turi savybę sugerti drėgmę.

Norint geriau sugerti drėgmę, svarbu batus laikyti su atitinkamais mediniais batų medeliais. Mediena turi higroskopinių savybių, tai yra, ji sugeria drėgmę iš atmosferos, kuri leidžia reguliuoti drėgmę; o mediena valo aplinką palaikydama optimalų drėgmės lygį (nuo 40% iki 60%). Tai ne tik užtikrina kokybę, bet ir sumažina infekcijos ar alerginių reakcijų riziką.

  1. Kokybiški batai apsaugo nuo pėdų kvapo

Kai kurios sintetinės medžiagos neleidžia batams kvėpuoti, todėl dauginasi bakterijos ir grybeliai bei atsiranda blogas kvapas. Pasirinkę kokybiškus batus atsikratysite dvokiančių pėdų.

  1. Kokybiški batai išvengia diskomforto ir kitų problemų

Jūsų pėdos linkusios išsiplėsti dienos metu. Siauri batai dėl trinties ir spaudimo gali deformuoti kojų pirštus. Turime apsaugoti savo kojas naudodamiesi batais iš aukštos kokybės medžiagos, kuri padeda išvengti galimos trinties ir uždegimo.

  1. Kokybiški batai padeda sutaupyti pinigų

Kokybiški batai tarnauja daug daugiau metų nei prastos kokybės batai. Laikykite savo batus švarius ir apsaugotus. Venkite nuolat avėti aukštakulnius. Suteikite savo batams galimybę atsikvėpti – nedėvėkite tų pačių batų dvi dienas iš eilės. Taip elgdamiesi prailginsite batų tarnavimo laiką. Batukai.eu parduotuvėje rasite kokybiškus batus iš žinomiausių gamintojų.

Rekomenduojame visada avėti kokybiškus batus. Galime padėti ir patarti dėl batų priežiūros ir avalynės taisymo. Galų gale, visa tai svarbu mūsų klientams: medžiagos, dizainas, prekės ženklas ir kokybiško daikto išliekamoji vertė.