Trys geriausi kasos aparatų prekių ženklai

Šiandien norime pasikalbėti apie kasos aparato pasirinkimą. Gaila, tačiau daugelis įmonių neskiria šiam svarbiam sprendimui deramo dėmesio. Kasos aparatai yra daugiau nei tik pinigų tvarkymo mašinos. Tai pagrindinė jūsų verslo operacijų dalis, galinti turėti didelę įtaką jūsų veiklos rezultatams. Tad pakalbėkime apie pačius populiariausius gamintojus.

Top trys žinomiausi prekiniai ženklai

Casio yra Japonijos elektronikos bendrovė, siūlanti platų kasos aparatų asortimentą – nuo pradinio lygio modelių iki pažangesnių variantų. Vienas iš privalumų renkantis „Casio” kasos aparatą yra tai, kad juose yra integruota programinė įranga, leidžianti lengvai sekti atsargų ir pardavimų duomenis. Be to, daugelis modelių turi terminį spausdintuvą, o tai reiškia, kad jums nereikės taip dažnai rūpintis rašalo kasečių keitimu. O jei su kasos aparatu iškiltų kokių nors problemų, „Casio” siūlo visą parą veikiantį klientų aptarnavimą.

Sam4s yra dar vienas populiarus pasirinkimas įmonėms, ieškančioms kasos aparato. Sam4s siūlo ir pradinio lygio, ir aukštos klasės modelius, todėl tikrai rasite jūsų poreikius ir biudžetą atitinkantį variantą. Viena iš funkcijų, išskiriančių šiuos iš kitų prekės ženklų, yra jų funkcija kuri leidžia prijungti USB įrenginį ir spausdinti ataskaitas tiesiai iš kasos aparato. Taip pat atstovai siūlo internetinę pagalbą ir mokymo vaizdo įrašus, kurie padės išspręsti bet kokias problemas, galinčias kilti su kasos aparatu

Chd yra Kinijos bendrovė, siūlanti platų kasos aparatų asortimentą – nuo pradinio lygio iki pažangesnių variantų. Vienas iš privalumų renkantis „Chd” kasos aparatą yra kalbos parinkčių įvairovė. Daugelyje  modelių yra įmontuotas klientų ekranas, kuris gali būti naudingas įmonėms, norinčioms reklamuoti specialius pasiūlymus ar renginius. Šis prekės ženklas taip pat siūlo įvairių priedų, pavyzdžiui, brūkšninių kodų skaitytuvų ir spausdintuvų, kad kasos aparatas būtų kuo geriau naudojamas.

Norint geriausios kainos ir kokybės santykio – pirkite internetu.

Internete galite rasti daug platesnį asortimentą. Taip pat galėsite naudotis mažesnėmis kainomis, nes internetinės parduotuvės neturi tokių pačių pridėtinių išlaidų kaip įprastos parduotuvės. Dažna parduotuvė perkant įrenginius nuo tam tikros sumos taiko ir nemokamą siuntimą.